Welkom in onze kennisbibliotheek!

Hier vind je praktische, actuele informatie over arbo, verzuim, privacy en bevlogenheid.

Onze ebooks en webinars zijn van topauteurs en altijd gratis!

Webinars

Bevlogenheid en productiviteit

Paul ter Wal neemt je mee in een prikkelend en vernieuwend verhaal over bevlogenheid en productiviteit! Paul maakt het onderwerp praktisch en geeft duidelijk aan welke voordelen het voor jouw organisatie heeft om bevlogenheid te gaan agenderen. title=Paul ter Wal neemt je mee in een prikkelend en vernieuwend verhaal over bevlogenheid en productiviteit! Paul maakt het onderwerp praktisch en geeft duidelijk aan welke voordelen het voor jouw organisatie heeft om bevlogenheid te gaan agenderen.

Paul ter Wal neemt je mee in een prikkelend en vernieuwend verhaal over bevlogenheid en productiviteit! Paul maakt het onderwerp praktisch en geeft duidelijk aan welke voordelen het voor jouw organisatie heeft om bevlogenheid te gaan agenderen.

Het arbeidsconflict

Tijdens dit webinar leer je van Paul ter Wal alles over het arbeidsconflict. Paul benadert het onderwerp zowel juridisch als heel praktisch. Na dit webinar weet je precies hoe je in jouw organisatie in de toekomst goed om kunt gaan met arbeidsconflicten. title=Tijdens dit webinar leer je van Paul ter Wal alles over het arbeidsconflict. Paul benadert het onderwerp zowel juridisch als heel praktisch. Na dit webinar weet je precies hoe je in jouw organisatie in de toekomst goed om kunt gaan met arbeidsconflicten.

Tijdens dit webinar leer je van Paul ter Wal alles over het arbeidsconflict. Paul benadert het onderwerp zowel juridisch als heel praktisch. Na dit webinar weet je precies hoe je in jouw organisatie in de toekomst goed om kunt gaan met arbeidsconflicten.

Binnenkort verwacht!

Ebooks

De ArboWet

In dit ebook gaan we nader in op de ArboWet: welke verplichtingen vloeien hieruit voort voor jouw organisatie? Ook bespreken we de Arbocatalogus en de RI&E. title=In dit ebook gaan we nader in op de ArboWet: welke verplichtingen vloeien hieruit voort voor jouw organisatie? Ook bespreken we de Arbocatalogus en de RI&E.

In dit ebook gaan we nader in op de ArboWet: welke verplichtingen vloeien hieruit voort voor jouw organisatie? Ook bespreken we de Arbocatalogus en de RI&E.


Visie op verzuim

In dit ebook gaan we nader in op de verschillende visies op verzuim, wat zijn de voor- en nadelen van elke visie. Zoek uit welke visie het best past bij jouw organisatie. title=In dit ebook gaan we nader in op de verschillende visies op verzuim, wat zijn de voor- en nadelen van elke visie. Zoek uit welke visie het best past bij jouw organisatie.

In dit ebook gaan we nader in op de verschillende visies op verzuim, wat zijn de voor- en nadelen van elke visie. Zoek uit welke visie het best past bij jouw organisatie.


De loonsanctie

Dit ebook behandelt de loonsanctie. We gaan dieper in op de belangrijkste redenen waarom het vaak mis gaat en we geven aan hoe je eenvoudig loonsancties kunt voorkomen. title=Dit ebook behandelt de loonsanctie. We gaan dieper in op de belangrijkste redenen waarom het vaak mis gaat en we geven aan hoe je eenvoudig loonsancties kunt voorkomen.

Dit ebook behandelt de loonsanctie. We gaan dieper in op de belangrijkste redenen waarom het vaak mis gaat en we geven aan hoe je eenvoudig loonsancties kunt voorkomen.


De Wet Verbetering Poortwachter

In dit ebook gaan we nader in op de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). We beschrijven uitgebreid de verplichte stappen in het 1e en het 2e ziektejaar. Verder vind je in dit ebook een handig WVP-schema. title=In dit ebook gaan we nader in op de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). We beschrijven uitgebreid de verplichte stappen in het 1e en het 2e ziektejaar. Verder vind je in dit ebook een handig WVP-schema.

In dit ebook gaan we nader in op de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). We beschrijven uitgebreid de verplichte stappen in het 1e en het 2e ziektejaar. Verder vind je in dit ebook een handig WVP-schema.


Het "4-kwadrantenmodel"

In dit ebook gaan we nader in op het 4-kwadrantenmodel. Dit model werd geintroduceerd door Falke en Verbaan en blijkt in de praktijk een handig hulpmiddel. We bespreken elk kwadrant en geven aan hoe het in de praktijk wordt vormgegeven. title=In dit ebook gaan we nader in op het 4-kwadrantenmodel. Dit model werd geintroduceerd door Falke en Verbaan en blijkt in de praktijk een handig hulpmiddel. We bespreken elk kwadrant en geven aan hoe het in de praktijk wordt vormgegeven.

In dit ebook gaan we nader in op het 4-kwadrantenmodel. Dit model werd geintroduceerd door Falke en Verbaan en blijkt in de praktijk een handig hulpmiddel. We bespreken elk kwadrant en geven aan hoe het in de praktijk wordt vormgegeven.